ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У росіянина та угорця знайшли незадекларовані 27 тисяч євро

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    ПП "Тиса". У мандрівників було виявлено значну суму не задекларованих коштів

    Прикордонниками в пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, у подорожуючих чоловіків було виявлено значну суму не задекларованих коштів, які вони намагались перемістити через кордон з порушенням вимог чинного законодавства України.

    Двоє чоловіків, громадяни Угорщини та Російської Федерації, слідували через кордон до України автівкою словацької реєстрації у якості водія та пасажира відповідно. В ході перевірки «зеленими беретами» їхніх паспортних документів, документів на авто, а також підстав законного перебування в Україні, правоохоронці встановили ряд факторів для поглибленої перевірки транспортного засобу. Також, в ході співбесіди з громадянином РФ і перевірки за базами даних стало відомо, що до України він прямує вперше, а в Угорщину потрапив «з метою туризму». Мету своєї подорожі Україною та маршрут руху чоловік пояснити не зміг.

    В результаті проведення поглибленого огляду автомобіля, прикордонниками та співробітниками Чопської митниці було виявлено не задекларовану іноземну валюту в кількості 27 000 Євро в купюрах номіналом по 500, які знаходились в підлокітнику заднього сидіння під аптечкою. Виявлену іноземну валюту громадянин Угорщини визнав своєю власністю, проте її походження і мету ввезення пояснити не зміг. Кошти в розмірі 27 000 Євро (вартістю 477 900 гривень) вилучено представниками митниці. Крім того, громадянину РФ було відмовлено у наданні в’їзду до України і повернуто в Угорщину, а його супутник повернувся до Угорщини за власним бажанням.

    Прес-служба Чопського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору