ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді офіційно представили нового керівника закарпатських освітян

    29 березня 2024 п'ятниця
    57 переглядів
    Новий керівник департаменту освіти Закарпатської ОДА Михайло Мотильчак.

    Сьогодні, 24 жовтня, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль представив колективу департаменту освіти і науки облдержадміністрації керівника цього обласного відомства Михайла Мотильчака.

    Як зазначив, коментуючи це призначення очільник краю Василь Губаль, йдеться про людину, яка добре знає освітянську галузь. Василь Іванович наголосив: "Михайлу Мотильчаку дісталася непроста ноша – він прийматиме багато кадрових рішень. Ми хочемо досягти, щоби освітяни виконували лише професійні задачі, і жодних політичних. Тому люди, які на свої посадах в освіті області обслуговували Партію регіонів і виконували партійні, а не фахові завдання – будуть звільнені. А таких багато. Потрібно, щоби освітяни опікувалися винятково майбутнім дітей. Політикою ж нехай займаються політики".
    Довідково: Мотильчак Михайло Андрійович народився 17 жовтня 1956 року в с.Ракошино Мукачівського району. Закінчив УжДУ за спеціальністю „Математика”, здобув кваліфікацію математика, викладача.
    Він працював першим заступником, згодом – начальником управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації. З 2012 року по теперішній час очолював управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради.
    Михайло Мотильчак є депутатом Закарпатської обласної ради.

    Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору