ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Крайові "культурні" методисти підтримали тимчасову очільницю

    20 квітня 2024 субота
    37 переглядів
    В.о. директора Закарпатського ООМЦК Ганна Дрогальчук.

    У Закарпатському обласному організаційно-методичному центрі культури (ООМЦК) пройшли загальні збори колективу, на яких обговорювали кандидатів на посаду директора закладу.

    У зборах також взяв участь начальник управління культури Закарпатської облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Юрій Глеба.
    Юрій Федорович повідомив, що метою зібрання згідно рішення сесії Закарпатської обласної ради є обговорення та обрання кандидатури на посаду директора ООМЦК. Було запропоновано дві кандидатури: Ганну Василівну Дрогальчук, яка понад півроку виконує обов’язки керівника закладу, та Василя Васильовича Марюхнича, що донедавна був заступником начальника управління культури.
    Колектив центру заслухав програму в.о. директора Ганни Дрогальчук. Вона ознайомила присутніх зі своєю біографією, говорила про своє бачення подальшої ефективної роботи закладу.
    Високу оцінку кандидата на пост керівника дали колеги: провідний методист Віталій Рац, голова первинної профспілкової організації Центру, провідний методист Мар’яна Чегіль, заступник директора Центру Оксана Попдякуник, які виступили на зборах. Вони говорили про свою колегиню як про ініціативного, сумлінного та креативного керівника.
    Таємним голосуванням колектив переважною більшістю голосів присутніх на зібранні (за – 15, 2 – утрималися, проти – 1) підтримав кандидатуру Ганни Дрогальчук.
    Довідка: Ганна Василівна Дрогальчук розпочала трудову діяльність молодшим науковим співробітником у відділі народного мистецтва Закарпатського обласного краєзнавчого музею у 1981 році. Працювала також викладачем у Хустській дитячій школі мистецтв.
    Закінчила Ужгородське державне музичне училище ім. Д.Є.Задора та Київський національний університет культури і мистецтв.
    З 1996 року працювала методистом у Будинку народної творчості Закарпаття, з 1997 року – провідним методистом Закарпатського обласного центру народної творчості, з 2008 – провідним методистом Обласного організаційно-методичного центру культури, з 2013 – завідувачем відділу. З квітня 2014 року – виконувач обов’язків директора Обласного організаційно-методичного центру культури.
    Відтак рішення трудового колективу ще має затвердити сесія Закарпатської обласної ради.

    Обласний організаційно-методичний центр культури

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору