ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До електронного реєстру землевпорядники Закарпаття внесли 205 813 тис. документацій із землеустрою та оцінки земель

    28 березня 2024 четвер
    62 переглядів

    Фахівці землевпорядної служби Закарпатської області до електронного реєстру внесли 205 813 тис. документацій із землеустрою та оцінки земель.

    З яких: 136483 – технічна документація із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, 27896 – технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ділянок, 31226 – проекти землеустрою щодо відведення земельних наділів, 5466 – інші види документації із землеустрою, проведеного на місцевому рівні. Також землевпорядники внесли до реєстру 1500 матеріалів земельно-оціночних робіт, 744 матеріали інвентаризації земель, 60 проектів землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь, 47 тематичних карт і атласів стану земель та їх використання та 2391 робочих проектів землеустрою.

    Землевпорядники області й надалі продовжують активно наповнювати фонд документації із землеустрою та оцінки земель місцевого, регіонального та державного рівнів, адже із його створенням значно спрощено облік землевпорядної документації та вдосконалено порядок надання відомостей із електронного реєстру.

    Головне управління Держземагентства у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору