ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У квартирі жителя Мукачева знайшли марихуану та метамфетамін

    28 березня 2024 четвер
    41 переглядів
    Мати, аби виправдати сина-наркомана, пояснила, що наркотики належать їй

    Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одній з квартир Мукачева виявили факт зберігання наркотичних речовин.

    На підставі ухвали суду мукачівські правоохоронці провели обшук у будинку 27-річного мешканця Мукачева. У приватному помешканні, де чоловік проживає разом з матір”ю, міліціонери виявили паперовий згорток з подрібненою сумішшю рослинного походження з характерним запахом марихуани, а також пакет із залишками порошкоподібної речовини метамфетамін.

    Мукачівця, який неодноразово судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, на момент обшуку вдома не було. А матір пояснила правоохоронцям, що наркотичні суміші, які були виявлені у їх помешканні - суто для власного вжитку. Та слідство з’ясує, звідкіля наркотики та кому вони насправді належать: синові чи матері.

    Зазначений факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Слідчим відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення,придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області. Наразі триває досудове розслідування.

    Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору