ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На українсько-угорському кордоні вилучено два транспортні засоби та 12 ящиків сигарет

    28 березня 2024 четвер
    42 переглядів
    Угорець "згорів" на кордоні разом із дюжиною ящиків контрабандних сигарет!

    Минулої доби прикордонники спільно з митниками в пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, стали на заваді двом незаконним оборудкам.

    У першому випадку правоохоронці запобігли незаконному ввезенню в Україну мотоцикла «КАВАСАКІ». Наш земляк, що повертався з країн ЄС, приховав його (у розібраному стані) серед інших речей, які заповнювали багажний відсік мікроавтобуса «МЕРСЕДЕС». В результаті проведення перевірочних заходів було встановлено, що за обліками Генерального секретаріату Інтерполу даний мотоцикл значиться викраденим на території Італії. «Двоколісного» вилучено та оцінено у 87500 гривень.
    У другому випадку на незаконному переміщенні сигарет «погорів» громадянин Угорщини, який виїздив з України легковиком «ФОЛЬКСВАГЕН». Для переміщення тютюнових виробів у днищі, стелі та дверях автівки було облаштовано тайники, в яких іноземець приховав майже 12(!) ящиків тютюнових виробів. Якщо точніше, то 5940 пачок сигарет трьох найменувань. Як підсумок, вміст тайників і «народний автомобіль» вилучено встановленим порядком. Вартість сигарет склала 89 тисяч гривень, ще у 115 тисяч оцінили авто.

    Прес-служба Чопського прикордонного загону
    012_488865-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору