ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородщині провели акцію "Оберіг для солдата. Сторожниця" (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    57 переглядів
    Ужгородщина — акція "Оберіг для солдата. Сторожниця".

    Події які відбуваються на сході України, вплинули на кожного з нас. Кожен з нас вдячний та молиться за тих хлопців які відстоюють нашу свободу. Кожний намагається допомагати нашій армії.

    Працівники будинку культури с. Сторожниця, сільської бібліотеки та ДНЗ «Сонечко» провели акцію «Оберіг для солдата. Сторожниця». Для проведення акції був знайдений добродій за кордоном, який побажав залишитись невідомим. Він подарував 26 футболoк, для наших воїнів. Під час проведення акції на цих футболках, та на папері діти намалювали обереги, написали побажання для воїнів, для своїх героїв. Осторонь не залишивсь ніхто. Писали та малювали усі. Від маленьких дітей до бібліотекаря та директора Будинку культури.
    Після завершення акції усі футболки та малюнки дітей були віднесені волонтерам з ГО «Карпатська ініціатива», які їх передадуть нашим воїнам на сході України. Сподіваємось, що як футболки так і малюнки дітей будуть зігрівати хлопців.
    Користуючись нагодою хочу подякувати нашому благодійнику а також висловити велику вдячність усім волонтерам, які допомагають тим людям котрі потребують допомоги.
    Також хочу ще додати, що наш благодійник дав слово в короткий термін надати ще 150 футболок для воїнів. Під час пошуку благодійників, працівникам будинку культури та сільської бібліотеки с. Сторожниця вдалося знайти нових друзів, які нададуть як матеріальну так і фінансову допомогу нашим воїнам. Отже, далі буде…
    Слава Україні!!!
    Директор Будинку культури с. Сторожниця Йосип Посипанка.
    0_k__5275353985325-.jpg
    0_k__5275353985325-1.jpg
    0_k__5275353985325-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору