ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді народний театр із Берегова презентувався драмою на сцені "Бавки"

    29 березня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Берегівські театрали показали ужгородцям «Лева у пастці».

    Актори Берегівського українського народного театру ім. Ярослава Бандуровича представили ужгородцям виставу "Лев у пастці". Виставу на сцені обласного лялькового театру "Бавка" показали у вівторок, 11 листопада.

    Тема драми – буденне життя закарпатської сім'ї, де теща "краще знає", що добре її доньці. Як результат – розбиті сім'ї і особиста трагедія героїв на сцені.

    І хоча театр є аматорським, актори досить майстерно відобразили побутові сцени, які зазвичай, на жаль, можна побачити у родинах деяких закарпатців. Інтриги, заздрість, бажання сімейної влади – усе це актори майстерно відтворили на сцені театру.

    Виставу актори присвятили пам'яті Президента міжнародної ради "Віжи-3000" Юрію Гецку. За життя Юрій Гецко приклав чимало зусиль і для функціонування аматорського театру з Берегова.

    Актори театру почали свій шлях ще в далекому 1993 році, коли поставили п'єсу Івана Карпенка-Карого "Безталанна".

    Робота "Лев у пастці" – останнє дітище авторів театру Ольги та Олександра Матей. До слова, на Всеукраїнському театральному фестивалі "Від Гіпаніса до Борисфена", що пройшов у Миколаївській області, ця вистава посіла 2 місце.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору