ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Отримати прибуток не вийшло – українці позбулись і цигарок, і автівок! (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    39 переглядів
    "Контрабандна" новина від Чопської митниці.

    Сьогодні вночі з інтервалом у майже 2,5 години на митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів заїхали два українці. Один на легковому автомобілі «Ford» моделі «Focus Kombi», інший – на «Peugeot 406».

    Для проходження митного контролю громадяни обрали «зелений коридор». При усному опитуванні заперечили наявність будь-яких прихованих товарів та повідомили працівниками митниці, що нічого забороненого не переміщують.

    Оцінивши та проаналізувавши ризики, митники вивели транспортний засіб із «зеленого коридору» і направили автівки в бокс поглибленого огляду.

    В ході митного контролю, в автомобілі «Ford» фахівці знайшли приховані тютюнові вироби без акцизних марок торгової марки «Сompliment» «Super Slims» з маркуванням на упаковці виробника «FOR DUTY FREE ONLY» загальною кількістю 380 пачок. А в легковому автомобілі «Peugeot 406» – сигарети з фільтром цієї ж марки, з таким самим маркуванням «FOR DUTY FREE ONLY», невизначеною країною виробником та загальною кількістю 480 пачок.
    012_5018680-.jpg
    Наразі вартість тютюнових виробів потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта.

    Громадяни України порушили вітчизняне митне законодавство, намагаючись перемістити через кордон нашої держави в тайнику тютюнові вироби. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Щодо українців складено протоколи, цигарки та автомобілі «Ford» та «Peugeot 406» вилучено.

    Інформаційно-комунікаційний відділ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору