ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У жовтні до місцевих бюджетів Свалявщини надійшло 3 млн. 350 тис. гривень ПДФО

    27 квітня 2024 субота
    57 переглядів
    Роботодавці Свалявщини перерахували до бюджету 35 млн 15 тис. грн ПДФО

    Податок на доходи фізичних осіб є найсуттєвішим джерелом наповнення місцевих бюджетів. Так, за 10 місяців 2014 року у Свалявському районі надійшло 35 млн 15 тис. грн. «Цей показник перевищив минулорічний на 3 млн 59 тис. грн, а це – додаткові кошти на забезпечення життєдіяльності нашого району», – зазначають у Свалявській ОДПІ.

    У жовтні до місцевих бюджетів надійшло 3 млн 350 тис. грн цього платежу.

    Резервом для збільшення находжень є легалізація трудових відносин. Працівниками інспекції систематично проводиться робота щодо підвищення рівня заробітної плати найманим працівникам, ліквідації виплат доходів у «конвертах».

    Так, з початку року фахівцями ОДПІ спільно з діючою комісією при Свалявській РДА заслухано 46 керівників підприємств, які виплачували заробітну плату нижче законодавчо встановленого рівня, в результаті чого до місцевого бюджету додатково надійшло 53,6 тис. грн податку на доходи з фізичних осіб. А також 18 фізичних осіб-підприємців, в результаті співбесід з якими до бюджету перераховано 7,4 тис. грн цього платежу.

    Керівникам підприємств та приватним підприємцям варто пам’ятати, що відповідно до чинного законодавства за навмисне ухилення від сплати податків та порушення норм законодавства щодо нарахування і виплати заробітної плати передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

    Фахівці іцнспекції закликають працедавців не порушувати норми трудового і податкового законодавства. Пам'ятайте! Відкритість і прозорість по всіх складових господарської діяльності неодмінно приносить дивіденди у вигляді ставлення до Вас як до стабільного і надійного бізнес-партнера. А сумлінне оформлення трудових відносин забезпечує гарантії соціальної захищеності найманих працівників та їх сімей.

    За матеріалами Свалявської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору