ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Коментар Сергія Слободянюка щодо останніх подій навколо Ужгородської міськради

    26 квітня 2024 п'ятниця
    29 переглядів
    Сергій Слободянюк

    UA-Reporter попросив прокоментувати ситуацію в місті голову громадського об'єднання "Місто" Сергія Миколайовича Слободянюка.

    Питання по найбільшому резонансу - як Ви оцінюєте рішення суду щодо відновлення Віктора Погорєлова на посаді мера?

    Як ставлюся до рішення суду? Не можу оцінювати рішення суду, я не прокурор і не апеляцийний суд. Раз рішення є, то його треба виконувати, принаймні до його скасування в установленому законом порядку.
    Мітингувати і перешкоджати владі зараз безглуздо і шкідливо - можемо "пірнути" в ще більший (хоч куда вже більше?) правовий та економічний хаос, йдеться про життєдіяльність Ужгорода.
    В той же час, за останні кілька місяців, не чув від депутатів міської ради та працівників виконкому жодної (!) корисної ініціативи з підготовки інфраструктури міста до зими. Що правда, там уже и спеціалістов не залишилося. Тільки громадські ради та люстраційні комісії гуляють по кабінетах, але персонально лізти в каналізацію не хочуть ... можна забруднитися! Тільки розмови про поділ посад, преференцій і матеріальних благ. А зима вже на дворі. У місті багато людей похилого віку, інвалідів, самотніх .. діти, школи, садочки. І це при тому, що грошей в бюджеті немає! Які пропозиції? Треба всім разом зосередиться на конкретній роботі для виживання міста.

    Що думаєте про перевибори міської ради?

    Юридичних підстав для розпуску міської ради немає. І бажання у депутатів скласти повноваження - теж немає. З'явиться у депутатів бажання "самоліквідуватися" - будемо обирати нову раду! Дякую за увагу!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача dan.

    Коментар: 

    Ukraine’s Epic War On Corruption, Explained.

    Ukraine has become one of the biggest kleptocracies in the world. Now with its fresh anti-corruption laws the new government hopes to succeed where no one has before them.