ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Укртрансінспекція : оформлення та видача дозволів Австрії здійснюється виключно на ПВД "Чоп"

    26 квітня 2024 п'ятниця
    51 переглядів

    Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті звертає увагу автомобільних міжнародних перевізників, що оформлення та видача дозволів Австрії здійснюється виключно на ПВД «Чоп».

    Пункт видачі дозволів «Чоп» знаходиться за адресою: Закарпатська область, Ужгородський район, с. Соломоново, вул. Європейська 1 (сервісна зона «Тиса»).

    Нагадуємо, оформлення та видача дозволів Австрійської Республіки (усі види) здійснюється на завантажені до Австрії автотранспортні засоби з урахуванням обмежень, встановлених Порядком оформлення і видачі дозволів на поїздку по територіях іноземних держав при виконанні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні, їх обміну та обліку, затвердженим наказом Міністерства транспорту від 20.08.2004 № 757, зареєстрованим в Міністерстві юстиції 31.08.2004 за № 1075/9674.

    Укртрансінспекція звертається до українських перевізників із проханням враховувати зазначену інформацію.

    З інформацією щодо залишків дозволів можна ознайомитись на сайті Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті в розділі «Он-лайн залишок дозволів», яка оновлюється в режимі реального часу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору