ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Викладач УжНУ одержала від закарпатця неправомірну вигоду у сумі близько 6 тисяч гривень

    16 квітня 2024 вівторок
    75 переглядів
    Викладачу УжНУ "світить" 4 роки за хабар

    За успішну здачу ним екзаменів та заліків.

    Прокуратурою Закарпатської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно завідуючого відділенням Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет».

    Як встановлено слідчим відділом СУ УМВС України в області,протягом вересня-жовтня цього року викладач одержала від закарпатця неправомірну вигоду у сумі близько 6 тис.грн. за успішну здачу ним екзаменів та заліків.

    Відтак, правоохоронцями було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 368 КК України – одержання неправомірної вигоди, досудове розслідування у якому, за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури Закарпатської області, вже завершено.

    Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення В’ячеслав Сільченко: «Санкцією вказаної статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі спеціальною конфіскацією», повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору