ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Привітання з днем міліції !

    28 березня 2024 четвер
    181 переглядів
    Спокійна обстановка в Закарпатській області - це ваша безпосередня заслуга!

    Шановні співробітники органів внутрішніх справ, ветерани міліції! Сердечно вітаю вас з професійним святом - Днем української міліції!

    Це свято - данина глибокої поваги мужнім людям, які вважають своїм моральним обов'язком захищати законність і правопорядок, відстоювати інтереси людей, держави і суспільства.

    Спокійна обстановка в Закарпатській області - це ваша безпосередня заслуга!

    Охороняючи спокій і безпеку громадян, відстоюючи правопорядок, ви проявляєте кращі людські якості: мужність, витримку, повну самовіддачу у виконанні професійного обов'язку.

    Без стабільності і безпеки в регіоні досягти серйозних економічних перемог теж практично неможливо, тому що без розвитку економіки не буде благополуччя, що не буде економічного зростання, не буде підвищення рівня добробуту кожного громадянина, жителя нашого краю.

    За плечима багатьох закарпатських міліціонерів - служба в зоні АТО і виконання найскладніших завдань.

    Спасибі вам за сумлінну та невтомну працю, за вірність присязі, високу відповідальність при виконанні службових обов'язків.

    Упевнений, що наша міліція, серед всіх органів державної влади, сьогодні найменше заслуговує докорів у корупції та некомпетентності, і переважна більшість співробітників успішно пройдуть важкий шлях реформування і знайдуть гідне застосування своїм силам і досвіду в системі МВС.

    Від душі бажаю Вам успіхів, міцного здоров'я, неперевершеного професіоналізму, впевненості у власних силах, благополуччя і сімейного щастя!

    З повагою

    начальник управління Укртрансінспекції в Закарпатській області

    Сергій Слободянюк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору