ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вночі горів найбільший готель Закарпаття (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    43 переглядів
    В Ужгороді горить найбільший готель Закарпатського краю.

    Сьогодні вночі, близько 3-ї години, за наразі невстановлених обставин загорілася одна з найбільших споруд Ужгорода – готель "Інтурист-Закарпаття". Про це повідомив журналіст "Спеціального контролю" Іван Ткач.

    З його слів, коли він опинився на місці події, найбільше горів другий поверх готелю, однак пожежа, або, принаймні, дим з другого поверху поширилися і на інші поверхи. З 9-го поверху люди кричали, просячи про допомогу.
    В цей час в бік Ужгородської міської клінічної лікарні від готелю поїхали щонайменше дві "швидкі", що свідчить про те, що в пожежі є постраждалі. Біля самої споруди – багато машин швидкої медичної допомоги та пожежних.
    Дим йде аж із верхньої частини будівлі.

    Готель "Інтурист-Закарпаття" – це 14-поверхова будівля площею 24 333 тисячі квадратних метрів, з 320 номерами, розрахованими на 600 чоловік, з рестораном, баром, парковкою, гаражними боксами, міні-пивзаводом, кондитерським цехом і туристичним агентством.
    Площа земельної ділянки під об'єктом становить 1,3 гектара.
    Серед його переваг зазначалися росташування в центрі Ужгорода, поблизу залізничного та автовокзалів, на перетині міжнародних магістралей.
    Готель "Інтурист-Закарпаття" не раз був в центрі скандалів та, навіть, рейдерських захоплень.
    Споруда повністю знеструмлена.

    Кореспондентові вдалося додзвонитися за одним із телефонів готелю. Як з'ясувалося, згорів ресторан. Пожежні та міліція роблять пономерний обхід споруди і з'ясовують ситуацію. Людей, що надихалися диму, відправили до лікарні. Про причину пожежі та наявність чи відстуність жертв голос у трубці повідомити нічого не зміг.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору