ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Чубірко підбив сто днів роботи на посаді

    26 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів
    Володимир Чубірко

    Голова обласної ради Володимир Чубірко вважає, що ці три місяці, відколи його обрали на посаду були специфічними , адже завершувався один фінансовий рік, розпочинався новий.

    Тому необхідно було вирішувати ряд питань фінансового характеру, які б дозволили стабільному функціонуванні галузей краю. Також він вважає, що головний фінансовий документ, прийнятий радою на 2015 рік недосконалий і його слід змінювати. Про це керівник ради заявив в ефірі програми «Про головне».

    «Ми завжди готові доповідати громаді, що вдалося зробити. Наприкінці року відкрито ряд нових соціальних об’єктів – зокрема дитсадки у Великій Копані та Веряці на Виноградівщині. Це все заслуги нашої громади та влади. Також ми другі в країні, після Київщини прийняли обласний бюджет. Так, він недосконалий, зараз ми його допрацьовуємо, і будуть вноситися зміни. Завдяки співпраці з адміністрацією, де у нас спільна позиція по багатьом проектам нам вдалося ліквідувати заборгованості в різних галузях, що була накопичена з початку року. Нам вдалося реалізувати 14 спільних проектів з краєм Височина. Це відремонтовані школи та садочки. Підписана угода з угорськими партнерами, і вони інвестують в гуманітарну галузь Закарпаття 155 мільйонів форинтів. Також вдалося освоїти 40 мільйонів на ремонт доріг. Дорожники отримали реальні гроші, і були закриті «борги» за вже виконані роботи. Нам вдалося надати матеріальні допомоги сім’ям, чиї близько захищають нашу Батьківщину в зоні АТО. Так, поранені вояки отримали по 5 тисяч гривень, ті, хто бере участь у військових діях по 2 тисяч гривень. Загалом, для учасників АТО через обласну програму «Турбота» було виділено 14 мільйонів гривень», - зазначив Володимир Чубірко.

    Детальніше про позицію голови обласної ради щодо подій в краї, про труднощі з реалізацією оголошеної в країні децентралізації, про ситуацію в обласному центрі дивіться сьогодні в програмі «Про головне», яка вийде в ефірі телеканалу «Тиса-1», о 19:25, - пише прес-служба облради.
    .

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору