ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дикий "газовий" випадок перекочував із "Великої України" у закарпатське місто над Латорицею!

    18 квітня 2024 четвер
    48 переглядів
    В одній із шкіл Мукачева отруїлись діти.

    Обідньої пори до інфекційного відділення Мукачівської обласної дитячої клінічної лікарні було госпіталізовано дев`ятьох учнів 8-го класу місцевої школи з попереднім діагнозом: отруєння речовиною подразнюючої дії. Як з′ясувалось, діти отруїлись газом із балончика, який принесла в школу одна з учениць.

    Про це повідомили в Мукачівському МВ УМВС.

    Учні зі скаргами на головний біль, запаморочення, подразнення верхніх дихальних шляхів звернулися до приймального відділення дитячої лікарні. Всі симптоми отруєння у дітей проявились на перерві.

    На місце пригоди – до школи виїхали працівники прокуратури м.Мукачева, мукачівської міліції, медики, працівники санепідемстанції та інші.

    Правоохоронці опитали всіх учнів класу і з`ясували, що під час перерви у класній кімнаті було розпорошено невідому речовину із газового балончика. Ті школярі, які на той момент перебували в аудиторії, й отруїлись нею. Розпорошувала газ із балончика учениця цього ж класу. Як з`ясували працівники міліції, дівчина взяла балончик з дому від старшого брата. Носила його з собою, нібито з метою самозахисту...

    - Випадок, який трапився у навчальному закладі, - коментує подію начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського МВ УМВС Василь Соскіда, - стався виключно через дитячі пустощі.

    Наразі правоохоронці з`ясовують всі обставини та причини того, як у руках дитини могла опинитись ця небезпечна речовина. За свідченням лікарів, діти перебувають у задовільному стані. За даним фактом тривають перевірки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору