ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як проходить мобілізація на Ужгородщині

    26 квітня 2024 п'ятниця
    35 переглядів
    У смт Середнє більшість військовозобов’язаних вже багато років на заробітках

    Як розповів нашому виданню селищний голова Середнього Емеріх Крицкій, станом на 5 лютого до селищної ради надійшло 37 повісток військомату, з яких лише 6 знайшли своїх адресатів. У смт Середнє більшість військовозобов’язаних вже багато років на заробітках.

    «Вручає повістки не одна людина, а комісія, - каже Е. Крицкій. - Позавчора, приміром, я зі своїм заступником та керівником військово-обліковго блоку їздили до одного із присілків. За адресою зазначеною у повістці закинута хата. Люди зареєстровані, однак давно не мешкають тут. Сусіди кажуть що власники час від часу навідуються подивитися чи не розбита хата, але вже довго постійно не проживають. У той же час є випадки коли батьки, родичі не дуже хочуть надавати інформацію про знаходження військовозобов’язаних. У такому випадку складається відповідний протокол та направляється у військовий комісаріат».

    Середнє відноситься до Ужгородського району, Закарпатської області. Розташоване воно на трасі М06E50 за 22 кілометри від обласного центру.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    сикуни