ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатській "людині з обрізом" дали умовні 3 роки

    25 квітня 2024 четвер
    73 переглядів
    Закарпатцю дали умовно за незаконне зберігання зброї.

    Іршавський районний суд Закарпатської області виніс вирок 53-річному чоловікові із гірського села, який був затриманий оперативними працівниками Іршавського райвідділу міліції з обрізом мисливської рушниці.

    Правоохоронці встановили, що цей чоловік, заготовляючи в лісі дрова, знайшов обріз мисливської рушниці. Небезпечну знахідку він сховав у сараї, а далі вирішив поїхати у сусіднє село, щоб там її продати. Місцевому підприємцю в його магазині запропонував купити за 200 гривень цей обріз мисливської рушниці. Однак чоловік запідозрив щось неладне і вирішив повідомити в міліцію.
    Правоохоронці, після отримання даної інформації, відразу виїхали на місце події, де затримали в магазині чоловіка, а зброю вилучили. Той не став заперечувати своєї провини і про все розповів.
    За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Після завершення розслідування справу передали в суд.
    Іршавський районний суд, розглянувши матеріали кримінального провадження, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на три роки умовно, з іспитовим строком на два роки. Підсудний не має права виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу органів кримінально-виконавчої системи, повідомляє Віта Горзов, Іршавський РВ УМВ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору