ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді жителі однієї з вулиць позбавлені благ цивілізації (ВІДЕО)

    18 квітня 2024 четвер
    64 переглядів
    Через відсутність води в криницях, люди змушені обмежувати себе у всьому

    Без води та каналізації. Так живуть люди на одній з вулиць обласного центру. Криниці тут порожні. Тому, тутешні змушені обмежувати себе у всьому. Ужгородці вже неодноразово звертались до міської влади аби провели їм водопостачання та водовідведення, однак безрезультатно.

    На перший погляд здається, що пані Олена не мешканка обласного центру, а а віддаленого села. Вона ужгородка, однак умови проживання тут далеко не міські. Водопостачання та водовідведення відсутні.

    Така ситуація на вулиці Слави, що в мікрорайоні Горяни. Мешканці скаржаться на відсутність каналізації, вода ж тут взагалі на вагу золота. Ужгородці вже неодноразово звертались до міської влади аби провели їм водопостачання та водовідведення, однак безрезультатно.

    Через відсутність води в криницях, люди змушені обмежувати себе у всьому. пані Олена поставила насос, однак, як розповідає жінка, потрібен щоденний контроль за криницею.

    Та мешканці вулиці здаватись не збираються. Написали колективне звернення до влади, в якому виклали стан справ на вулиці Слави. Вже й відповідь надійшла.

    Як зазначено у відповіді, лише при наявності у міському бюджеті відповідних коштів, це питання зрушить. А людям залишається тільки чекати виділення цих необхідних коштів, й далі пристосовуватись до тих умов, які мають зараз.

    Детальніше – у відеосюжеті каналу “М-Студіо”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору