ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Розваги" нелюдів на кладовищі Срібної Землі (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    73 переглядів
    Закарпаття. Вандали знищили і підпалили десятки могил та хрестів.

    У Виноградівському міському кладовищі буквально напередодні початку Великого посту руйнувань зазнали не тільки могили померлих, але й надгробки, пам’ятники та хрести.

    Такого масштабного акту вандалізму тут ще не було - понищені навіть дитячі могили та пам'ятники, - повідомляє у мережі Facebook місцевий журналіст Валерія Каналош.

    Для своїх нелюдських розваг зловмисники обрали і хрести. Жахливий, але факт - нелюди зібрали вінки з навколишніх могил, скинули їх під релігійним символом та підпалили, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Мукачево.нет. І так нещадно поступили з багатьма великими хрестами, які знаходяться на території кладовища.

    Місце спокою, тобто цвинтар, донедавна залишався шумним місцем. Дорогою кладовища не тільки йдуть пішоходи, але їздять велосипедисти і люди на мопедах.

    З метою недопущення вільного доступу до цієї території вже вириті канави для майбутньої огорожі і міська влада приймає всі заходи по запобіганню проявам вандалізму. Відбувається кардинальний підхід до питання функціонування міського кладовища. Виготовлено проект благоустрою – зокрема, і огородження території - тож на черговій сесії міської ради даний проект буде включений у перелік об'єктів, фінансованих міською радою. На засіданні міськвиконкому також дано доручення про організацію освітлення прожекторами і охорону території міського кладовища задля запобігання проявам вандалізму.

    Біллю в серці та горем у душі відлунюються ці жахливі нелюдські дії. Родичі зазнали великої психологічної травми. Тож, у зв'язку з останніми подіями, які з певною періодичністю відбуваються на міському кладовищі: а це руйнування надмогильних плит, фарбування пам'ятників та нищення хрестів, підприємці міста Виноградова оголошують винагороду в сумі 10 000 грн. за надану інформацію, яка допоможе знайти цих вандалів. Тел: 066 - 69 - 70 - 254 (Віктор).
    0_k__777-1.jpg
    0_k__777-2.jpg
    0_k__777-3.jpg
    0_k__777-4.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору