ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородка продала вкрадену "мобілку" й купила собі горілку та "закусь"!

    20 квітня 2024 субота
    38 переглядів
    В Ужгороді дільничні інспектори міліції викрили "мобільну" крадійку.

    Прийшовши в гості до приятеля й випивши горілки, 53-річна ужгородка викрала його мобільний телефон вартістю 750 гривень...

    Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 60-річний житель міста. Заявник повідомив, що з його помешкання зник мобільний телефон вартістю 750 гривень.
    Невдовзі дільничні інспектори міськвідділу міліції встановили особу, причетну до даного правопорушення. Крадійкою виявилася 53-річна знайома потерпілого.
    Того дня ужгородка прийшла в гості до потерпілого. Сіли за стіл, трохи випили. Коли господар вийшов на хвильку у справах, недобра гостя забрала його телефон та пішла додому...
    Вже наступного дня крадену «мобілку» зловмисниця задешево продала, а за виручені гроші купила горілку та закусь…
    Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
    Слідство у справі триває.

    Шановні ужгородці! Якщо стосовно вас або ваших рідних було скоєно злочин, не баріться, терміново телефонуйте на 102, або зверніться до міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця. Відсоток розкриття подібних злочинів за «гарячими слідами» – високий.

    Пам’ятайте! Уважне відношення до свого майна позбавить вас від неприємних моментів. Бережіть себе і своє майно!

    Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору