ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

36-квартирний будинок для військових освятили у Виноградові (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    89 переглядів
    17 родин учасників АТО справили новосілля на Закарпатті.

    У суботу, 28 лютого, 17 родин учасників АТО справили новосілля на Закарпатті.

    36-квартирний будинок для військовослужбовців освятили у суботу, 28 лютого, у місті Виноградові. А вже незабаром родини вояків відсвяткують новосілля і в Липниках, що на Львівщині. Також Міноборони займається вирішенням житлової проблеми на території Яворівського гарнізону.

    Про це заявила т. в. о. директора департаменту капітального будівництва міністерства оборони України Лариса Храмченко.

    З її слів, у закарпатському Виноградові, зокрема, щасливими новоселами у 36-квартирній новобудові стали 17 учасників АТО, в тому числі – двоє поранених, дві багатодітні сім’ї та три родини в яких виховуються діти-інваліди. В урочистій церемонії освячення нового будинку на Закарпатті для вояків легендарної 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади взяли участь т.в.о. голови Виноградівської РДА Юдіта Петеі, міський голова Виноградова Степан Бочкай, особовий склад Виноградівського гарнізону, військовослужбовці 128 окремої гірсько-піхотної бригади, учасники бойових, які минулого тижня повернулися на рідну землю із зони проведення антитерористичної операції.

    «Керівництво оборонного відомства й надалі докладатиме всіх зусиль для вирішення гострого питання забезпечення житлом військових. Так, у скорім часі новосілля відзначать родини військовослужбовців у с. Липниках, що на Львівщині. Зараз розпочалася реконструкція 4-поверхового будинку під житло в 24-й окремій механізованій бригаді імені Данила Галицького, постійне місце дислокації якої – місто Яворів Львівської області», – заявила Лариса Храмченко.

    На запитання журналіста, чи будуть зводити у 53-му військовому містечку Яворова новий дім для вояків, – керівник Департаменту капітального будівництва МОУ відповіла ствердно.

    «В Яворівському гарнізоні уже один дім – 60-квартирний здали. Тепер міністерство оборони розпочне тут будівництво наступного – 100-квартного будинку», – наголосила Лариса Храмченко, інформує IA ZIK.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору