ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник одного із відділів свалявської податкової постане перед судом за хабар

    20 квітня 2024 субота
    30 переглядів
    Посадовець був викритий правоохоронцями на місці злочину

    Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо виконувача обов`язків сектору погашення податкової заборгованості Свалявської ОДПІ, який отримав 5 тис грн. від закарпатця за сприяння у вирішенні питань, пов`язаних з реалізацією підакцизної продукції.

    Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

    Податківець будучи обізнаним про те, що проведення податкових перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються реалізацією алкогольної продукції, не входить у його компетенцію, ввів в оману закарпатця, переконавши останнього в тому, що при умові сплати йому грошової винагороди, він з використанням свого службового становища, попередить його про проведення на території міста Сваляви та Свалявського району будь-яких податкових перевірок та вирішить будь-які проблеми, пов’язані із податковими органами.

    Гроші посадовець отримав 2 лютого і був викритий правоохоронцями на місці вчинення злочину.

    Наразі податківець обвинувачується за ч. 1 ст. 364 КК України та ч. 1 ст. 190 КК України – зловживання службовим становищем та владою, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян державним інтересам і шахрайство, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору