ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські міліціонери затримали нелюда, який згвалтував 12-річну дівчинку (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    28 переглядів
    Іршавські правоохоронці затримали гвалтівника, раніше судимого чоловіка.

    Напередодні Міжнародного жіночого дня до Іршавського райвідділу міліції звернулась мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила про те, що її 12-річну дочку зґвалтовано.

    Іршавські правоохоронці затримали гвалтівника, 28-річного раніше судимого чоловіка. Накоївши лиха, негідник намагався втекти.
    На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Іршавського райвідділу міліції підполковником Мироном Черничком.
    Як з′ясувалось, зловмисник часто приходив у гості до матері дівчинки і давно задумав свою чорну справу. Того дня 12-річна дівчинка за відсутності вдома батьків доглядала своїх менших братів. Батько потерпілої перебуває на заробітках за кордоном, а мати тим часом розважалася…
    Коли дівчинка вийшла до туалету, там її схопив недобрий гість, затягнув до покинутого будинку, де згвалтував. Тільки наступного дня, коли повернулась додому мати, дитина відважилась розповіла, що з нею трапилось...
    Мати потерпілої відразу зателефонувала до міліції. Правоохоронці, опитавши дитину, дізнались, хто саме її скривдив, і навідались до нього додому. Однак кривдника вдома не було, і ніхто із родичів не знав про його місце знаходження.
    Чоловік цей близько року тому вийшов із місць позбавлення волі, де «сидів» за зґвалтування та угон автомобіля. А ще раніше він відбував покарання за крадіжки. Ще будучи школярем, стояв на обліку в дитячій кімнаті міліції.
    Під час пошуків негідника старший лейтенант міліції Василь Кебелеш та майор міліції Василь Волошиновський вирішили перевірити покинутий неподалік будинок. Зайшовши на подвір′я, помітили чоловіка, який спробував тікати. Однак правоохоронці наздогнали його й затримали.
    Наразі потерпіла перебуває на лікуванні в районній лікарні.
    За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато досудове розслідування за ст.156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх), яка передбачає позбавлення волі на строк від п′яти до восьми років.

    Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС
    0_k__1300.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору