ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юні мукачівці висадили алею Миру разом із учасниками АТО із 128-бригади (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    61 переглядів
    Алея миру прикрасила Мукачівський еколого-натуралістичний центр.

    У Мукачівському екоцентрі гуртківці озеленили територію разом із військовими закарпатської 128 бригади, які зараз на заслуженому відпочинку. Гуртом висадили алею миру. Вихователі кажуть, зробили дві корисні справи в одній – провели весняну реабілітацію і військових, і дітей, і дендропарк поповнили новими саджанцями.


    Алея миру прикрасила Мукачівський еколого-натуралістичний центр. Гуртківці організували акцію «Посади дерево», яка пройшла під гаслом «Весна єднає нас!». Юні натуралісти висадили понад 70 дерев і кущів.


    Особливими помічниками у благородній справі стали бійці легендарної 128-ї бригади, які знаходяться зараз на відпочинку. Разом садили та спілкувалися. Позитивні емоції отримали і діти, і військові. Бійці кажуть: розчулені теплим прийомом дітей, вдячні, що їх запросили туди, де відпочили душею. Організатори акції задоволені результатом: провели весняну реабілітацію і військових, і дітей, і дендропарк озеленили.


    Організатори кажуть: акція має не тільки практичне значення, а й естетично-виховне. Результат спільної праці вже незабаром стане очевидним – саджанці зазеленіють. Бійці 128-ї теж обіцяли навідати екоцентр, але пізніше: є важливі справи – захищати Україну.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору