ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Аташе Посольства Франції відвідала УжНУ

    26 квітня 2024 п'ятниця
    28 переглядів
    Гості завітали в УжНУ та понад 2 години спілкувались з студентами та викладачами

    26 березня з нагоди проведення в Ужгороді Всеукраїнської олімпіади з французької мови до міста завітала Аташе з питань співробітництва у галузі французької мови Посольства Франції в Україні Віржіні Вільшанж разом з методистом-викладачем французької мови Маріон Сюссе.

    Гості завітали до УжНУ та понад 2 години спілкувались з студентами та викладачами кафедри французької мови та зарубіжної літератури. Обговорювали питання спіробітництва та можливість проведення спільних програм та конкурсів, – повідомляє Медіацентр УжНУ.

    Студенти також цікавились навчанням та працевлаштуванням у Франції. Віржіні Вільшанж наголосила на тому, що для цього потрібно добре володіти французькою.

    Під час зустрічі з аташе доцент Степан Бобинець, завідувач кафедри французької мови і зарубіжної літератури, озвучив прохання кафедри надати стажера з французької мови для вдосконалення розмовного рівня оволодіння мовою. «Хороші справи розпочинаються з весни. Я сподіваюся, що з приїздом Віржіні ми налагодимо співпрацю з посольством», – зазначив Степан Степанович.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору