ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатті з 2630 декларантів – один мільйонер

    29 березня 2024 п'ятниця
    47 переглядів

    Протягом січня – березня 2015 року громадяни подали до податкових інспекцій Закарпатської області 2630 декларацій.

    Один громадянин задекларував отриману спадщину, її вартість більше одного мільйона гривень. Наразі, 764 громадяни подали декларації, в зв’язку з тим, що були зобов’язані це зробити, адже вони отримували доходи, які не були оподатковані, і їм необхідно було пройти процедуру декларування й сплати податкових зобов’язань.

    Загалом громадяни задекларували понад 127 млн грн доходів, які вони отримали в 2014 році. З початку року 238 закарпатців сплатили 1 млн 694 тис. грн ПДФО із задекларованих доходів.

    Протягом першого кварталу 2015 року 1866 закарпатців задекларували свої доходи, аби скористатись правом на податкову знижку, яка передбачена для них податковим законодавством. За результатами висновків 752 громадянам вже повернуто майже 825 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.

    Шановні закарпатці, якщо ви зобов’язані задекларувати свої доходи, відповідно до Податкового кодексу, у вас залишилось 15 днів. Не зволікайте до граничного терміну – 30 квітня. Бережіть свій час та дотримуйтесь законодавства.

    Для того щоб ви максимально зручно й швидко виконали конституційний обов’язок Центри обслуговування платників працюють у посиленому режим, також не забувайте, що ви можете подати декларацію в електронній формі через мережу Інтернет чи надіслати її поштою.

    Відділ комунікацій Головного управління
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору