ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

І Віце-міс конкурсу «Міс Західна Україна 2015» стала ужгородка Олександра Семен (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    117 переглядів
    Олександра Семен на фото під номером 20

    Конкурс «Міс Західна Україна 2015», у рамках якого визначили і володарок титулів Міс Буковина та Міс Чернівці, відбувся у чернівецькому «Winston Hall», розташованому на березі озера по вул. Комарова. На корони та престижні звання претендували 27 гарненьких дівчат з Буковини та інших областей Західної України.

    «Розсудили» конкурсанток директор Національного комітету «Міс Україна-Захід», народна артистка України Ольга Добрянська, директор модельної агенції та салону краси «ШоуТайм» Ліна Ільніцька (організатор конкурсу), Олексій Просяний (власник бренду весільних та вечірніх суконь «Луссо»), Володимир Генцарюк (партнер конкурсу), Олександр Кнаус (власник туристично-готельно-ресторанного комплексу «Кнаус»), Степан Руденко (радник Чернівецького міського голови Олексія Каспрука – давнього партнера конкурсу), Георгій Мазурашу (директор обласного центру «Спорт для всіх», засновник порталів SportBuk.com і fakty.cv.ua) та інші члени журі.

    Mis-Zahidna-Ukraina Олександра Семен

    Як зазначив звуковий партнер конкурсу DJ Fox, цьогорічний склад учасниць був «надто сильним», у зв’язку з чим Денис жартома висловив співчуття членам журі, яким серед цього «квітника» треба обрати найгарніших, що, на його думку, дуже складно. Це саме відзначали і «рядові читачі» у своїх коментарях до інтернет-голосування. Проте, яким би цікавим не був склад учасниць, все одно корон на всіх не вистачає, тому…

    Нагородження вже традиційно було «хитрим». Тобто організатори спершу роздали «звичайні титули» всім учасницям, а вже потім перейшли до «найсмачнішого» – вручення головних корон.

    Головні лауреатки:

    Міс Західна Україна – 13 Катерина Лактіонова (25 р., 175 см, Рівне)

    Міс Буковина Open – 26 Анастасія Ставська (18 р., 176 см, Чернівці)

    Міс Чернівці – 27 Уляна Вербіцька (19 р., 181 см, Чернівці)

    І Віце-міс Західна Україна – 20 Олександра Семен (19 р., 178 см, Ужгород)

    І Віце-міс Буковина Open – 12 Вікторія Богонос (17 р., 170 см, Кам’янець-Подільський)

    Міс глядацьких симпатій – 17 Анастасія Мілак (15 р., 175 см, Магала Новоселицького р-ну)

    Міс Західна Україна Інтернет – 11 Ольга Казимирська (16 р., 173 см, Чернівці)

    Лауреатки та учасниці, крім переможних корон (діадем ручної роботи «АВІ») і стрічок, отримали сертифікати на проживання у гірськолижно-туристичному комплексі «Мигово», презенти від журналу «Супер Свадьба», парфумерно-косметичних компаній «Ламбре» та «Сері Кей», текстильної компанії «НатаЛюкс», сертифікат від інтернет-магазину «Кейс ту кейс» на чохол для Айфону з власним дизайном, сертифікат на обслуговування в центрі сімейної стоматології «АйДент» і т.д.

    Mis-Zahidna-Ukraina

    Zahidna-Ukraina

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Страшні як революція на Майдані де їх таких баба йошок понабирали видав за гроші папіків а вто што за два уйобка по мийтер пядесят в кепці і прижкови,видав румини по пяні склепані