ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До Ужгорода з’їхалися керівники вишів України, Європи та Азії (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    У ректораті УжНУ відбулася міжнародна конференція

    В Ужгороді відбулася міжнародна конференція за участі керівників вищих навчальних закладів України, Європи та Азії. В ректораті УжНУ не лише обговорили освітню перспективу і розвиток, а й підписали угоду про співпрацю між вишами.


    Розвиток академічної мобільності, наукової співпраці та конкурентоспроможності між університетами. Саме таке завдання вирішували під час Міжнародної конференції представники вищих навчальних закладів Європи, Азії та України.

    Завдяки підписанню консорціуму між вузами, УжНУ матиме можливість долучатись до різноманітних програм та брати участь в грантових проектах, як партнерів.

    Це, на думку ректора Ужгородського вишу, дасть можливість вузу активно приймати участь у найбільшій рамковій програмі ЄС з наукових досліджень та інновацій «Горизонт 2020».

    Відвідали міжнародну конференцію й представники обласної влади та консули дипломатичних представництв на Закарпатті. Зокрема голова обласної ради відзначив позитивні зрушення в освітній сфері України з прийняттям “Закону Про вищу освіту”. І це лише перший крок до наближення української освіти до європейського рівня.

    Угода про співпрацю між європейськими та азіатським вузами також дасть можливість УжНУ в подальшому разом із партнерами, створювати науковий парк, для того аби ідеї працівників вузу якнайшвидше впроваджувались в життя.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору