ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті міліцейського керівника спіймали на хабарі!

    24 квітня 2024 середа
    37 переглядів
    На хабарі затримано заступника начальника Свалявського райвідділу міліції

    Прокуратурою Закарпатської області спільно з працівниками Служби безпеки України на хабарі затримано заступника начальника Свалявського райвідділу міліції. Старший лейтенант міліції підозрюється в одержанні неправомірної вигоди в сумі 2400 гривень.

    У прокуратуру Закарпатської області звернувся житель Свалявського району із заявою про вимагання від нього хабара одним із працівників Свалявського райвідділу міліції. Чоловік мав намір придбати спецзасіб, що стріляє гумовими кулями. А заступник начальника райвідділу міліції, куди звернувся заявник, зажадав за сприяння у виготовленні дозволу на придбання та зберігання спецзасобу хабар в сумі 2400 гривень, – йдеться у повідомленні СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    За даним фактом слідчим відділом прокуратури Закарпатської області було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Отримання неправомірної вигоди).

    Ввечері 28 квітня в кафе “Кулінарія” в м.Свалява під час отримання хабара у сумі 2400 гривень старший лейтенант міліції був затриманий працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з працівниками СБУ. Гроші вилучено.

    Слідство у справі триває. Вирішується питання про обрання відносно затриманого міри запобіжного заходу.

    - За даним фактом мною призначено проведення службового розслідування, – прокоментував подію начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. – Ми вдячні колегам-правоохоронцям за допомогу в очищенні рядів міліції. До слова, цей працівник свого часу вже одержував сувору догану, проте, як бачимо, це не пішло йому на користь. Тепер же остаточне слово за слідством і судом. Зі свого боку запевняю, що очищення наших рядів триватиме й надалі. Лише з початку року мною звільнено за негативними мотивами 6 працівників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору