ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мікроавтобус для АТО — від санаторіїв Закарпаття (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    72 переглядів
    Закарпатська облпрофрада інформує...

    Далеко за межами Закарпаття відомий ДП «Санаторій «Синяк» ПРаТ «Укрпрофоздоровниця», який користується підвищеним попитом у тих, кому потрібне лікування захворювань кістково-мязової системи.

    Працівники оздоровниці, яку очолює Мар’яна Швардак спільно з профспілковим комітетом (голова Любов Сисоєва) відгукнулися на пропозицію надати благодійну допомогу учасникам АТО на сході України у придбанні мікроавтобуса для 4-го батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади, де свій військовий обов’язок виконують багато закарпатців. На ці цілі працівники зібрали понад 17 тис.грн.
    До цієї благодійної акції долучилися також працівники готельно-ресторанного комплексу «Інтурист» у місті Мукачеві та оздоровчого табору «Білочка» в Мукачівському районі, які входять до структури ПП «Крок». Решта – власні кошти для придбання транспорту для АТО (його загальна вартість – 80 тис.грн.) доклав керівник цього підприємства, депутат Мукачівської міської ради Василь Швардак.
    Мікроавтобус Фольксваген вже знаходиться у зоні АТО. Він використовується для оперативного керівництва діями 4-го батальону 128-ї гірсько-піхотної бригади його командиром підполковником Олександром Зимою.
    Ключі від «Фольксвагена» водієві батальйону – нашому земляку Степану Русняку, мобілізованому із села Нове Давидково на Мукачівщині, передали директор ПП «Крок» Василь Швардак і заступник головного лікаря ДП «Санаторій «Синяк» Валерій Тимченко. Освятив мікроавтобус настоятель Мукачівського монастиря Отців Василіян отець Веніамин Довганич.
    Отже, придбання мікроавтобуса для АТО – благодійна допомога нашим військовим від оздоровниць Закарпаття.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    На ФОТО:
    • Ключі від мікроавтобуса «Фольксваген» Степан Русняк (ліворуч) отримує від директора ПП «Крок» Василя Швардака (праворуч) і заступника головного лікаря ДП «Санаторій «Синяк» Валерія Тимченка.
    • Освячує мікроавтобус отець Веніамин
    • Під час передачі мікроавтобуса.

    0_k__4225623-1.jpg
    0_k__4225623-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору