ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття вже не область, а Ужгород — не "столиця"!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    283 переглядів
    Адмінреформа "по-малоросійськи"

    В. Гройсман (Блок Петра Порошенка) та «видатні діячі» владних кабінетів вже тиждень піарять серед українців «нову адмінреформу», представлячи її як перетворену на український лад французьку модель.

    Для порівняння – територія Франції дотична до території України, зокрема, за кількістю населення – 66 млн. та площі 551 695 км2, Україна – приблизно 43 млн. населення, площа 603 628 км²

    Структурно Франція ділиться на 22 метропольні регіони, 96 метропольних департаментів, 329 округів, 3883 кантони, 36 682 комуни.
    Структурно Україну планують розділити на 9 регіонів
    Поліський: Волинська, Рівненська, Житомирська області – центр Луцьк

    Карпатський:
    Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області – центр Львів

    Подільський: Тернопільська, Хмельницька, Вінницька області – центр Вінниця
    Київський: Київська, Чернігівська, Черкаська, Кіровоградська області - центр Київ
    Слобожанський: Сумська, Полтавська, Харківська області – центр Харків
    Придніпровський: Дніпропетровська, Запорізька області – центр Дніпропетровськ
    Донецький: Луганська та Донецька області – центр Донецьк
    Причорноморський: Одеська, Миколаївська, Херсонська області – центр Одеса

    Автономна республіка Крим

    468 районів перетворять в 100 повітів.
    Найнижчим рівнем будуть територіальні громади, які також збільшать до 750 об’єднань.

    Проаналізувавши вищенаведені дані, ми розуміємо, що територіальний поділ Франції ґрунтувався на децентралізації та політико-економічному поділі, який забезпечував би найкращий рівень демократії. Водночас, виникає питання, яка адміністративно-територіальна модель стоїть за адмінреформою від Президента?
    Відповідь – устрій Малоросії часів Російської імперії.

    Не будемо поглиблюватися в деталі того часу, всі, хто бажає можуть дізнатися детальніше за посиланням - http://histua.com/knigi/istoriya-derzhavi-i-prava-ukraini-zaruba/derzhavnij-ustrij-ukrainski-zemli-u-skladi-rosijskoi-imperii

    Отож, нам пропонують федералізувати Україну на основі Російського досвіду – маскуючи губернії «Великой Русской Империи» під калькою – регіон. Як бачимо, наша політична олігархічна еліта, якщо й порвала частково з радянським мисленням, то ніяк не перестане вважати себе частиною Росії. Відтак:

    1.Адмінреформа, яку розробляли кабінетні чиновники «тхне» старим імперським поділом на губернії та повіти і повністю пов’язана з федеральним устроєм сучасної Росії. Українцям нахабно брешуть про французький досвід, підмінюючи поняття децентралізації, проводять федералізацію.
    2.Єдиним виправданням сучасного районування є економічне районування українськими дослідниками, ґрунтуючись на показниках 90-х, котрі не відповідають сучасній політичній чи економічній ситуації.
    0_k__42257840-1.jpg
    0_k__42257840-2.jpg
    0_k__42257840-3.jpg
    0_k__42257840-4.jpg
    І цілком співпадають з запропонованою адмінреформою Медведчука «Федеративною Україною»,щоправда з автономією Закарпаття та Чернівеччини.

    3. Укрупнення, прямо кажучи, тягне за собою нівеляцію демократичних процесів в Україні, посилюючи засилля бюрократичного апарату та дискредитує волю місцевих громад. За сучасного стану бюрократичної системи, який перейме і реформована, доведеться їхати за будь-якою довідкою сотні кілометрів до префектури.
    4.Адмінреформа призведе до формування кримінальних вотчин. Незрозуміло, чому центральні префектури знаходяться в найбільш криміногенних областях
    0_k__42257840-5.jpg
    5. Федералізація призведе до окупації України. Зрозуміло, що адміністративна реформа за таким принципом відтворює бажання Кремля та вимоги терористичних організацій ДНР/ЛНР і їх прагнення послаблення місцевих громад і посилити вплив кланових структур, що напряму співпрацюють з Кремлем.

    Загалом, зрозуміло, що український олігархат робить все, щоб народу сумно не жилося. Так само, дані т.зв. розробки коштували державі чималих коштів, ще більше коштів потягне федералізація і кардинальна переробка всіх наявних політичних, економічних, культурних, історичних зв’язків в догоду бажання нечистих на руку політиків освоїти бюджетні кошти, для своїх цілей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    У автора бомбануло

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Это не децентрализация , а ещё большая централизация . Вряд ли "новая столица" будет так глупа , что не потянет к себе все ресурсы , финансы и кадры .

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Что сказать? Глупость керманычей уже видна невооруженным глазом. А ведь еще недавно казались нормальными самозванцами. Скоро начнут про нло писать

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Йой, треба сисю адмінрехворму вводити, так хоть Нинька сама ся майскоро розвалить.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Крымом клоуны рассмешили.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Останній варіант нормальний де окремо є Галичина та окремо Закарпаття. Це виправданий поділ не тільки тим що ми не такі як оті дики галичани а ще з географичної та економічної -

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    - точки зору. З Закарпаття доїхати до Відня простіше та швидше ніж до Львова. Ми фактично жиєме окремо уд усієї України бо нас уділяють гори а через перевал їхати довго та важко.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    +1000050000