ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Група енергетичних компаній «РЕНЕР» традиційно привітала школярів Закарпаття із завершенням навчального року

    24 квітня 2024 середа
    49 переглядів
    Видричанська ЗОШ

    Школярі навчальних закладів чотирьох районів Закарпаття вже готові не тільки до канікул, але й до першого вересня. На останній дзвоник група енергетичних компаній «РЕНЕР» привітала діток у загальноосвітніх школах Рахівського, Тячівського, Перечинського та Ужгородського районів і подарувала школам спортивний інвентар, а також сучасну мультимедійну техніку. Підприємство вкотре підтримало тисячі дітей Закарпаття та надало можливість вчителям покращити освітній рівень сільських шкіл, прищепити школярам любов до спорту.

    Загальноосвітні школи Рахівщини у селах Видричка, Костилівка та початкова школа присілку Вільховатий отримали чималі комплекти спортивного інвентарю: футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі, набори шахів і шашок, скакали, бадмінтони та інше. Крім того школярі Видрички з нового навчального року матимуть можливість використовувати на уроках сучасні методи унаочнення. Представники «РЕНЕР» урочисто вручили керівництву Видричанської ЗОШ мультимедійний проектор із великим екраном. «Сучасна техніка допоможе нашим дітям отримувати рівень знань на рівні з європейськими школами, - зазначив у вітальному слові Юрій Сас, керівник департаменту по зв'язках з громадськістю групи «РЕНЕР». У Костилівці крім того відремонтують спортивний майданчик, для цього компанія надала кошти на матеріали та роботи з ремонту.

    Школи Тячівського району у Красній, Лопухово та інших селах відтепер теж забезпечені інвентарем для занять спортом та активного відпочинку. У ЗОШ І-ІІІ ступенів Лопухово вже можуть проводити серйозні змагання з настільного тенісу – дітям презентували укомплектовані столи для цього виду спорту. Водночас у селі Красна група «РЕНЕР» вирішила невелику, але важливу проблему: шкільний автобус має нові колеса та готовий до щоденної роботи. Сюди ж направили оргтехніку, аби полегшити роботу вчителів.
    У Перечинському районі (Полянська Гута та Тур’я Поляна) та Ужгородському районах (Ірлява, Ратівці) навчальний рік школярі завершили також із подарунками: футбол, баскетбол та волейбол гратимуть з новими м’ячами, є чим зайнятися і школярам, що полюблять настільні ігри. Для Ірлявської ЗОШ І ступеня та Ратівської ЗОШ І-ІІ ступенів меценати також придбали столи для настільного тенісу.

    «Одним із основних пріоритетів роботи групи енергетичних компаній «РЕНЕР» є соціальний напрямок, - каже Юрій Сас, - ми постійно беремо активну участь у житті місцевих громад і вкладаємо чимало коштів у розвиток освітніх та соціальних структур. Вже кілька років поспіль ми вітаємо школярів і на 1-ше Вересня, на новорічні свята, цьогоріч ми порадували діточок ще й на останній дзвоник. Акцентували увагу на підтримці програми із забезпечення фізичного розвитку школярів. Адже здорові щасливі діти – це наше впевнене майбутнє».

    Керівництво шкіл районів такі ініціативи «РЕНЕР» підтримує охоче. Цього року представників компанії теж відзначили – подяками та грамотами від імені освітянських закладів, а також районного управління освіти Тячівського району. Традицію вітати школярів підприємство обіцяє продовжувати і в наступні роки.

    rener_4.jpg
    rener_5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору