ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З практикантами УжНУ поділилася досвідом головний податківець Ужгорода Марія Бадида

    18 квітня 2024 четвер
    73 переглядів
    Марія Бадида колишня випускниця економічного факультету ДВНЗ «УжНУ»

    У рамках проходження навчальної (економічної) практики студенти 3-го курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит» відвідали Державну податкову інспекцію у м. Ужгороді Головного управління ДФС України з метою практичного ознайомлення з її діяльністю.

    Під час навчальної екскурсії з доповіддю-лекцією перед студентами виступила Марія Петрівна Бадида, начальник Державної податкової інспекції в м. Ужгороді ГУ ДФС у Закарпатській області, к.е.н., доцент, яка ознайомила студентів із структурою Державної фіскальної служби України, принципами діяльності відповідної фінансової установи та особливостями роботи податківців.

    Особлива увага була зосереджена на необхідності податкових реформ в умовах інтеграції України в Європейський Союз.

    Після лекції відбулася плідна дискусія. Студентську аудиторію зацікавили питання, пов’язані з проблемними аспектами роботи податкової служби, зокрема: наскільки ефективною є податкова реформа в частині зменшення масштабів тіньової економіки, чи багато конфліктних питань з платниками податків вирішується в суді та які переваги і недоліки запровадження електронного документообігу в Державній фіскальній службі України.

    Як колишня випускниця економічного факультету ДВНЗ «УжНУ», М.П. Бадида відзначила актуальність та перспективність обраного студентами-практикантами фаху. Важливим результатом зустрічі є запрошення студентів до роботи податковими волонтерами та розгляд питання про стажування студентів в ДПІ м. Ужгород.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору