ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Помер головний лікар Закарпатської обласної алергологічної лікарні

    29 березня 2024 п'ятниця
    39 переглядів
    Медична спільнота Закарпаття сумує за лікарем Леоном Данко

    Медична спільнота Закарпаття глибоко сумує з приводу передчасної смерті головного лікаря обласної алергологічної лікарні смт. Солотвино Леона Івановича ДАНКА та висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

    Данко Леон Іванович народився 21 липня 1957 року у с.Вільхівці Тячівського району Закарпатської області. З 1964 по 1974 роки навчався у Вільхівській середній школі. З 1974 по 1980 рік навчався у Івано-Франківському державному медичному інституті. Після закінчення Івано-Франківського державного медичного інституту з 1980 по 1981 рік проходив інтернатуру за спеціальністю «терапія» на базі Хустської центральної районної лікарні, а з серпня 1981 року працював лікарем Республіканської алергологічної лікарні.
    У 1986-1990 проходив навчання в заочній аспірантурі при Київському національному дослідному інституті фтизіатрії та пульмонології ім.Ф.Г.Яновського за спеціальністю «клінічна пульмонологія». В 1990 році успішно захистив кандидатську дисертацію. Маючи високі організаторські здібності, у травні 2003 року призначений головним лікарем обласної алергологічної лікарні смт.Солотвино Тячівського району.
    За весь час роботи проявив себе чесним, працелюбним, висококваліфікованим спеціалістом, з великою повагою і терпінням ставився до спеціалістів та пацієнтів, завжди хотів допомогти колегам та хворим.
    Світлі спогади про цю доброзичливу людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Леона Івановича.
    Вічна йому пам’ять…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору