ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Залізничну лікарню Ужгорода передали на баланс районної ради (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Залізничну лікарню передали в комунальну власність Ужгородського району

    Таке рішення ухвалили на пленарному засіданні 18-ї сесії Ужгородської районної ради. Про ці та інші питання порядку денного далі.

    Перед початком четвертого пленарного засідання сесії Ужгородської районної ради в залі зареєструвалось 37 депутатів, а відтак сесія повноважна. Окрім технічних питань, народні обранці також розглянули проблему залізничної лікарні в Ужгороді.


    Як зазначив голова Ужгородської районної ради, рішення передати залізничну лікарню в комунальну власність було ухвалене радою ще у березні. Однак, вирішили доповнити його додатком, у якому наголошується на невідчуженні закладу.


    Передати лікарню на баланс районного бюджету депутати були змушені через припинення фінансування з Міністерства інфраструктури. Тож відтепер залізнична лікарня повинна стати Ужгородською районною лікарнею. Наостанок депутати заслухали ситуацію щодо старту шостої хвилі мобілізації на Ужгородщині. На жаль, вона не надто втішна, з двохсот шести повісток, які роздали в сільські ради, лише 6 громадян було оповіщено. Саму ж сесію депутати не закрили, наступне засідання відбудеться 23 липня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору