ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатті слідчий-мажор вибиває свідчення у жінки, погрожуючи її синові АТО (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    99 переглядів
    Жигун "ЛИМОН" або як порушують права свідків слідчі-мажори з Києва

    Про це на свій сторінці в Фейсбук повідомив відомий закарпатський адвокат Василь Готра і виклав на доказ відео ...

    Не звик скаржитись, але сьогодні мажор-слідчий з Києва перейшов всі межі дозволеного, довів матір свідка по кримінальній справі до передінфарктного стану... Коротко по суті.


    Шановні пани Арсен Аваков та Антон Геращенко, революція гідності закінчилася, а методи роботи Ваших працівників залишились старими. Звертаюсь до Вас з заявою про правопорушення Вашого колеги - слідчого Головного Слідчого Управління при МВС України Жиган Олександра Олексійовича, який незаконно затримав та утримував в кабінеті Міжгірського РВ УМВС України матір свідка Зубанич Івана Валерійовича - Зубанич Оксану Михайлівну.


    Вказаний працівник МВС грубо порушив право на захист свідків і до приізду швидкоі, не випускав Зубанич О.М. з кабінету, погрожуючи ій відправити сина в зону АТО (з таким поясненням він викликав жінку в райвідділ, нібито сина повинні забрати в армію), а в разі не дачі нею та її сином Зубанич І.В. необхідних йому показів, які він сам надрукував та примушував їх підписати, відправить її сина на лаву підсудніх (слідчий трохи плутає статус свідка з підозрюваним).


    Викладаю відео, прошу надати правову оцінку Вашого підлеглого. З окремими заявами про злочин у письмовому вигляді від Зубанич І.В. та себе особисто звернусь до Вас та генеральної прокуратури окремо.


    З повагою, Василь Готра




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі