ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

15 працівників Державтоінспекції Закарпаття вирушили на Схід України (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів
    У зону АТО вирушили п’ять екіпажів ДАІ Закарпаття.

    З Ужгорода на схід України вирушив зведений загін працівників Державтоінспекції Закарпатської області у складі п’яти екіпажів.

    Це 15 працівників із різних підрозділів ДАІ Закарпаття, які добровільно виявили бажання нести службу в зоні АТО.
    У заході взяли участь заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області, особовий склад обласного ДАІ, рідні, священики та друзі.
    З напутнім словом до колег звернувся підполковник міліції – Михайло Місарош, побажавши їм щасливої дороги й успішного виконання поставлених завднь та щасливого повернення додому.
    У капличці Покрова Пресвятої Діви Марії, о. Назар Винницький відслужив молебень за мир в Україні, за наших воїнів-захисників, що знаходяться в зоні АТО та за міліціонерів-захисників, які поїхали нині й будуть нести службу на блок-постах та супроводжувати українських військових у "гарячі точки" на сході України.
    Перед відправкою, священнослужителі благословили кожного закарпатського воїна-захисника на виконання завдань у зоні проведення АТО та благополучне повернення. Захисникам-міліціонерам, як Божий захист о. Назар подарував іконки та освячені вервиці.
    УДАІ УМВС України в Закарпатській області
    0300-1.jpg
    0300-2.jpg
    0300-3.jpg
    0300-4.jpg
    0300-5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору