ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На кордоні з Польщею на Закарпатті затримано групу нелегалів з Кавказу (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    61 переглядів
    Чопський прикордонний загін повідомляє...

    Сьогодні, 30 червня, на світанку, в ході проведення спецзаходів «Кордон-2015» прикордонники Чопського загону затримали п’ятьох вихідців з Кавказу, які прямували до Польщі.

    Інформацію про появу у прикордонні групи чоловіків кавказької зовнішності «зелені берети» відділу «Верховина Бистра», що дислокується на Великоберезнянщині, здобули завчасно. Силами оперативної групи зі службовим собакою, яка висунулась на ділянку, за два кілометри до українсько-польської межі невідомих було затримано. На запитання прикордонників про громадянство всі п’ятеро повідомили, що є вихідцями з Грузії, однак жодним документом це підтвердити не можуть. Також затримані повідомили, що з метою пошуку кращих умов життя мали на меті потрапити до однієї з країн ЄС.

    Правопорушників було доставлено до підрозділу, де будуть проведені заходи по встановленню осіб затриманих і складені адміністративно-процесуальні документи. Подальшу долю «мандрівників» визначить суд, повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору