ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді вирубали посіви снодійного маку

    26 квітня 2024 п'ятниця
    116 переглядів
    Снодійний мак виростила на власній присадибній ділянці 55-річна ужгородка

    Виявили незаконний посів макових рослин дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-профілактичної операції «Мак».

    Снодійний мак виростила на власній присадибній ділянці 55-річна ужгородка. Жінка намагалася пояснити міліціонерам, що мак самозасівний, а не викопала його так, як хотіла його використати лише для кулінарних цілей. Так це чи ні – правоохоронці перевірятимуть. Любительку макових пиріжків буде притягнуто до відповідальності.
    Рослини снодійного маку були вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.
    Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції майор міліції Олександр Боднарчук, за незаконний посів або вирощування нарковмісних речовин законодавством передбачена, як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.
    Нагадаємо, що з початком теплої пори року в Ужгороді, як і по всій Закарпатській області так і загалом по Україні, стартували оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак-2015». Операція триватиме до кінця вересня. Її метою, перш за все, є профілактика незаконного обігу наркотиків. Завданням – виявлення та знищення незаконних посівів маку, конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів.
    Інформація Ужгородського МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору