ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кафедра прикладної фізики УжНУ пропонує опанувати сучасні професії (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    При кафедрі активно працює студентська наукова лабораторія «Bitrate»

    Нові виробництва неможливі без автоматизованих (роботизованих) систем, а модернізація застарілих виробництв потребує впровадження інформаційних технологій. Нагальними стають знання про фізичні процеси та можливості сучасних інформаційних технологій.

    Кафедра прикладної фізики пропонує опанувати сучасні професії, потрібні для інноваційних галузей науки і техніки. Таким вимогам, зокрема, відповідають дві спеціалізації: нова наразі «Комп’ютерна фізика та робототехніка» і «Фізико-технічна експертиза».

    Студенти мають змогу здобути фундаментальні знання з фізики, вищої математики, загальної хімії, матеріалознавства, основ інформаційно-вимірювальної техніки, проектування та управління автоматизованими системами, основ робототехніки, напівпровідникової і фізичної електроніки, сучасних методів фізико-хімічного аналізу, стандартизації і сертифікації та стандартизованих методів випробувань, основ маркетингу і менеджменту, економіки, організації та управління підприємствами.



    При кафедрі активно працює студентська наукова лабораторія «Bitrate». Мета її діяльності – дослідження роботи автоматизованих та роботизованих систем. Бітрейтівці, до слова, зняли і змонтували проморолик нової спеціалізації.

    І хоча студентська лабораторія працює менше року, вже є кілька хороших результатів. Так, «Bitrate» представив на квітневій студентській конференції аж 6 проектів, які були високо оцінені. Розпочалося також освоєння проектів «MeArm» (робот в останніх кадрах відео), «Управління сонячними батареями» та інших.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору