ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Корумпованих чиновників впіймали відразу в двох районах Закарпаття (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Чиновник дозвільного центру Рахівської РДА попався з 3000 гривнями хабара.

    Чиновник дозвільного центру Рахівської РДА попався з 3000 гривнями хабара, а працівник екс-МРЕВ зі Сваляви – зі 140 доларами, повідомили в СГЗ УМВС у Закарпатській області.

    Завідувач сектору з надання адміністративних послуг дозвільного центру Рахівської РДА був затриманий «безівцями» при одержанні неправомірної вигоди в розмірі 3000 гривень. Ці гроші посадовець вимагав та отримав за прискорене виготовлення та видачу двох паспортів громадян України.
    Того ж дня працівники УПЗСЕ УМВС області взяли «на гарячому» в службовому кабінеті МРЕВ Свалявського ДАІ, під час отримання хабара в розмірі 140 доларів, фахівця центру надання послуг автотранспортних засобів з обслуговування Свалявського району УДАІ УМВС області. Ці гроші вимагали від жителя м.Мукачева за прискорення виготовлення державного номерного знаку на автомобіль та поставлення на облік даного автотранспортного засобу.
    На даний час міліція документує інші факти вимагання та отримання хабарів посадовими особами даної установи, за безпосередньою вказівкою їх начальника.
    За даними фактами прокуратура області розпочала кримінальні провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Остаточну ж долю липкоруких рахівського та свалявського держслужбовців визначатиме суд.
    - До мене надійшла інформація від громадян про систематичні побори в Свалявськім МРЕВ, і я розпорядився все перевірити, - прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. – Інформація підтвердилася. Взяли «на гарячому». Дякую громаді за допомогу.
    СЗГ УМВС України в Закарпатській області
    0453-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору