ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Із 23 мільйонів гривень, передбачених в Ужгороді на ремонти і реконструкції, використано вже 56% запланованих коштів

    20 квітня 2024 субота
    56 переглядів
    Близько 13 мільйонів грн. передбачено на 28 об’єктів комунального господарства

    Масово оновлюють фасади, покрівлі. Зокрема, виконуються роботи в 45 освітніх закладах – садочках і школах, в 11 медичних установах. Про це повідомив на брифінгу міський голова Віктор Погорєлов.

    Також, за його словами, заплановано ремонти 56 внутрішньо квартальних територій.
    Близько 13 мільйонів гривень передбачено на 28 об’єктів комунального господарства, але з огляду на те, що довелося через зростання цін коригувати документацію, наразі виконано роботи приблизно на третину коштів.
    Готується, – розповів Віктор Погорєлов, – документація на реконструкцію Горянської ротонди, оновлення підпірної стінки біля міської лікарні на БАМі (вул. Грибоєдова). Наступного тижня почнуть будівництво насосно-каналізаційної станції на Червениці. Там чимало проблем через те, що рельєф не рівний, а територія належить лісгоспу і захаращена. Оскільки каналізації центральної немає, господарі будинків повиводили антисептики у потічок.
    Віктор Погорєлов також розповів, що завершується ремонт усього 7 поверху, де розташоване хірургічне відділення в ЦМКЛ на БАМі. А на Православній набережній уже докладають плитку. До речі, велосипедисти на цій набережній зазначили, що окремої велодоріжки не потребують – достатньо широка доріжка дозволяє їм розминатися з пішоходами. Набережні Ужгорода- це чудові місця, де можна і гуляти, і кататись на роликах чи велосипедах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору