ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ще двоє закарпатців стали жертвами телефонних аферистів

    16 квітня 2024 вівторок
    50 переглядів
    Пам′ятайте прислів′я про дармовий сир…

    Ще двоє закарпатців, 28-річний житель Виноградівщини та 38-річний ужгородець, стали жертвами телефонних аферистів. Один заплатив за віртуальну машину 16000, інший – 2800 гривень, повідомили у СГЗ УМВС у Закарпатській області.

    На мобільний телефон 28-річного жителя Виноградівського району надійшло СМС-повідомлення про те, що він став щасливим власником новенького автомобіля «Шевроле». Лише от для оформлення документів на машину необхідно переказати 16 тисяч гривень...
    Після СМС-повідомлення виноградівцю зателефонував невідомий, який назвався представником автокомпанії, яка проводила розіграш. Незнайомець пояснив, що на адресу компанії (при цьому вказав номер банківської картки) слід переказати певну суму для оформлення документів, і тоді машина буде його.
    Далі один платіж пішов за іншим, в результаті назбиралося аж 16 тисяч гривень. Довірливий виноградівець, мабуть, розсудив, що ця сума – дрібниця в порівнянні з новеньким «Шевроле», тож платив до останку. Коли ж отямився і зупинився, то з «представником» обірвався зв'язок…
    Зрозумівши, що його банально «розвели», виноградівець звернувся із заявою в міліцію. Шахрая розшукують.
    Надурняка отримати новенький «Шевроле» захотів і 38-річний житель Ужгорода. Лише цього разу потерпілий «зупинився» на сумі 2800 гривень.
    Правоохоронці вкотре застерігають громадян: не вірте обіцянкам телефонних пройдисвітів.
    Нажаль зараз таких випадків побільшало, отож, будьте обачними.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору