ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вночі інспектори ДАІ Сваляви зупинили автомобіль, в якому виявили сільськогосподарський інвентар і рушницю

    19 квітня 2024 п'ятниця
    30 переглядів
    Триває слідство

    Невдовзі до Свалявського райвідділу міліції надійшла заява від жителя району про викрадення мотоблоку двох плугів та акумуляторної батареї.

    Сьогодні близько 4-ї години ранку під час несення служби на автодорозі Перечин – Свалява інспектори ВДАІ Свалявського РВ УМВС зупинили автомобіль «Форд» на чеських номерах. Машина мала пошкодження кузова. В салоні автомобіля перебувало четверо осіб, серед них одна жінка. В машині міліціонери також знайшли мотоблок для обробки землі, бензопилу та мисливську рушницю.

    Під час перевірки документів двоє пасажирів раптом розбіглися у різні напрямки. Одного з втікачів міліціонери впіймали. Особисті дані трьох пасажирів уже встановлені. Особу четвертого ще встановлюють. Невдовзі до Свалявського райвідділу міліції надійшла заява від мешканця Свалявщини про те, що невідомі особи в ніч на 31 липня з його підсобного приміщення викрали мотоблок, два плуги та акумуляторну батарею на суму близько 5000 гривень. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі триває слідство. Про це повідомляє УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору