ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Деталі смертельного ДТП на Виноградівщині

    26 квітня 2024 п'ятниця
    33 переглядів
    ДТП сталося ввечері, 31 липня

    Вечірньої пори 31 липня на Виноградівщині сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. 41-річний житель м. Виноградова, перебуваючи в нетверезому стані за кермом мікроавтобуса «Chrysler» на іноземних номерах, рухаючись із с. Підвиноградів у напрямку с. Р.Долина, виїхав на смугу зустрічного руху. Сталося зіткнення із зустрічним автомобілем «Dacia Logan», за кермом якого перебував 19-річний житель с. Матієво.

    Молодий водій легковика «Dacia Logan» від отриманих травм помер у лікарні. Туди ж потрапили з ушкодженнями різного ступеня важкості й два пасажири «Крайслера»: 30-річна жінка та 42-річний чоловік, обидва жителі Виноградова.
    Водій мікроавтобуса був освідчений на наявність алкоголю. Експертиза засвідчила в його крові 1,6 проміле.
    Нетверезого винуватця кривавої ДТП міліція затримала й помістила в ІТТ Виноградівського райвідділу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.
    До речі, в 2007 році цей же чоловік уже скоював смертельне ДТП. Тоді в селі Теково Виноградівського району під колесами його транспортного засобу загинули хлопець і дівчина. Міліція порушила за даним фактом кримінальну справу, але п′яний винуватець трагедії втік за кордон і тривалий час переховувався аж в Італії. У 2012 р. він був затриманий і екстрадований в Україну, та все ж зумів уникнути тюрми. Тоді наш «гуманний» суд обмежився 5 роками позбавлення волі умовно, з наданням іспитового терміну.
    Як бачимо п′яний виноградівець знову накоїв біди. На даний час він перебуває під вартою, проте подальшу його долю знову вирішить суд.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору