ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бренд-менеджери українського представництва компанії Adidas AG запропонували закарпатській міліції рекламувати спортивний одяг бренду

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    Протягом року працівники закарпатської міліції повинні рекламувати одяг бренду

    Як повідомив речник УМВС в Закарпатській області Олег Подебрій, після появи на вулицях Мукачева патрульної поліції із мисливськими карабінами та в спортивних штанах Adidas, до керівництва міліції краю з несподіваною пропозицією звернулися представники німецького концерну Adidas AG — бренд-менеджери українського представництва компанії запропонували закарпатській міліції рекламувати спортивний одяг бренду.

    У зв’язку із недостатнім фінансуванням силовиків, керівник обласної міліції Сергій Шаранич погодився на пропозицію. За результатами перемовин сторони уклали річну спонсорську угоду на суму 5 млн гривень. Відтак протягом року працівники закарпатської міліції повинні будуть рекламувати одяг бренду Adidas.

    Вже сьогодні на всіх блок-постах поблизу Мукачева міліціянти одягнені виключно у фірмові спортивні штани та куртки Adidas. Також на всі прес-конференції та брифінги представники міліції повинні з’являтись виключно у брендованому одязі.

    Контролює виконання умов спонсорської угоди речник закарпатської міліції — Олег Подебрій. Про це інформує lecharcan.com.
    Закрпатцям буде трохи незвично бачити працівників закарпатської міліції в такому вигляді, але зміни - це завжди на краще.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору