ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Румунії затримали рекордну партію наркотиків, які провезли через кордони Закарпаття (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    33 переглядів
    Розфасований у пакети героїн злочинне угруповання перевозило у вантажівці

    У Румунії затримали рекордну партію наркотиків. Поліція вилучила 320 кілограмів героїну. На “чорному ринку” в ЄС наркотики могли би продати за 40 млн євро, повідомляє Євроньюз.

    Розфасований у пакети героїн злочинне угруповання перевозило у вантажівці. Правоохоронці заарештували чотирьох осіб причетних до наркотрафіку — двох румунів і двох громадян Туреччини.

    Жан Куку, керівник Управління з боротьби з організованою злочинністю МВС Румунії: “Про підготовку операції з перевезення наркотиків ми дізналися 4 роки тому. Ми стежили за цим злочинним угрупованням з 2010 року та почали спецоперацію під кодовою назвою “Зелена стріла”.”

    Аби завадити детекторам виявити наркотики, зловмисники використали свинцеві пластини, а також паприку та перець для того, щоб перешкодити пошуковим собакам.

    За даними правоохоронців, партія в понад 300 кг героїну подолала шлях з Афганістану через Азербайджан, Грузію, Вірменію і Україну до Румунії. Поліція вважає, що кінцевим пунктом призначення були Нідерланди.

    Примітно, що злочинний вантаж перетнув прикордонний український пункт "Порубне". Українські митники поки не коментують ситуацію.

    Нагадаємо, в Гібралтарській протоці іспанські військові перехопили човен з 1,5 тонни гашишу.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору