ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мешканці ужгородської багатоповерхівки на вулиці 8 Березня зрізали недавно встановлені двері ліфту

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Мешканцям не сподобався ліфт із дверима і… їх зрізали!

    У багатоповерхівці на вулиці 8 Березня в Ужгороді, яку будували чехи, багато років був відкритий ліфт – без дверей. Однак з міркувань і вимог безпеки, особливо з огляду на те, що ліфтом користуються й діти, провели реконструкцію – встановили двері. Минулого тижня оновлений після реконструкції ліфт почав працювати.

    Проте, повідомив на нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками комунальних структур директор КП «Ужгород-ліфт» Сергій Сорока, мешканцям не сподобався ліфт із дверима і… їх зрізали!
    Інша проблема з ліфтом у будинку на вул. Легоцького, 11. Там у першому під’їзді необхідно міняти трос. Для цього потрібно близько 1400 гривен, але мешканці багатоповерхівки, за словами Сергія Сороки, мають за користування ліфтами борг – близько 23 тисяч гривень. Тому, наполягає директор комунального підприємства, заміну троса проведуть, коли власники квартир сплатять бодай частину боргу.
    Під загрозою і ліфти в єдиному в Ужгороді «хмарочосі» – будівлі 16-поверхівки. Термін їхньої експлуатації закінчився ще в 2011 році.
    Віднедавна будинок став ОСББ «Газда 2015», отож «Ужгород-ліфт» чекає від голови ОСББ конструктивної співпраці щодо співфінансування у вирішенні проблем трьох ліфтів найвищої будівлі міста.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору